E-mail: granlunden@botilbudgranlunden.dk  Telefon: +4554770416

Forside » Om Granlunden » Fysiske rammer

Fysiske rammer

Idyllisk beliggende på naturskønne Lolland

Granlunden er en døgninstitution på Sjælland, der har til huse i en 400 kvadratmeter stor, velholdt villa smukt beliggende med tilhørende have. I forlængelse af vores have råder vi desuden over tre tønder land med privat granskov, der grænser op til en idyllisk bøgeskov, som strækker sig langs Guldborgsund. Vi er beliggende i udkanten af den lille by Guldborg på Lolland, som er et hyggeligt og naturskønt område i Guldbordsund Kommune med udsigt over sundet, der forbinder Lolland og Falster. På vores døgninstitution på Sjælland modtager vi borgere fra alle dele af landet, men har tidligere primært haft borgere fra Sjælland og Lolland-Falster, heriblandt Slagelse, Køge, København, Solrød, Roskilde, Guldborgsund og Maribo.

et rutrum turpis mattis et. Mauris mattis nec velit viverra dignissim. Mauris pulvinar odio ac rhoncus varius, tortor sem ultricies eros, ut mattis felis sem nec velit.

Fællesskabet i centrum

Bofællesskabet Granlunden er indrettet med 7 lejligheder – alle med eget bad/toilet og tekøkken samt egen udgang til altan eller have. De tre af lejlighederne er beliggende på husets førstesal, og fire lejligheder er beliggende i stueplan. Derudover har Granlunden store fællesarealer som spise- og opholdsstue, køkken-alrum, to bryggers, depot, kontor, vagtværelse og personaletoilet. Den store spise- og opholdsstue er åben og lys med rig mulighed for fælles og individuel udfoldelse i form af spil, læsning, kreativ udfoldelse samt ren hygge og afslapning. Et fællesareal, hvor de sociale samspil og fællesskabet på tværs er i højsædet. 
I haven findes en separat pavillon med hobbyværksted og motionsrum samt et massagerum, hvor beboerne og personalet tilbydes Siatsu-massage af vores massør, der kommer 3 gange om måneden. Haven har derudover flere terrasser og lækroge til fælles og individuelt socialt samvær samt et rekreativt område med lille urtegård og sø med fontæne.

Mulighed for selvstændighed

Granlundens fysiske rammer skaber rig mulighed for selvstændig livsudfoldelse for den enkelte beboer. Lejlighederne indbyder til invitation af medbeboere samt venner og familie til hygge, samvær og andre sociale aktiviteter. Samtidig indbyder omgivelserne til ejerskabsfornemmelse og selvstændig deltagelse i de daglige gøremål. Beboerne inddrages dagligt til at deltage i oprydning, ligesom hver beboer har en ugentlig hjemmedag med rengøring, tøjvask og madlavning med mere.

Previous slide
Next slide